Daan

Daan

Buikligging is een veelvoorkomend probleem bij de allerkleinste en kan tot veel frustratie leiden. Onze kinderfysiotherapeuten gaan samen met de ouders aan de slag om deze buikligging te verbeteren door middel van het aanbieden van verschillende houdingen en het bereiken van succeservaring. De feedback na drie behandelingen:

'Het gaat super goed met Daan. Hij tijgert door het hele huis en rolt heel gemakkelijk om. Hij is een stuk blijer dan voordat je kwam! Hij heeft echt grote stappen gezet sinds je komst en de tips die je ons hebt gegeven. Ook heeft hij zichzelf vandaag geleerd om van zitten naar liggen te gaan, hij is zich veel bewuster van zijn lijfje.

We hebben de oefeningen met Daan gedaan en iedere keer merkten we zoveel verschil. Van een gefrustreerd jongetje dat niet graag op zijn buik wilde liggen, naar een blije jongen die het liefst op zijn buik en rug speelt en door de kamer tijgert. Het liefst komt hij ons al achterna.

Dit hadden we echt niet verwacht een paar weken terug.

Enorm bedankt voor je bruikbare tips, die hebben echt het verschil gemaakt voor Daan én voor ons!'

Er zijn veel verschillende vormen te bedenken waarbij kinderen gefrustreerd raken omdat iets niet lukt. Meestal hoort dit bij de natuurlijke ontwikkelingen, het ontdekken en uitvinden van bewegen, maar in sommige gevallen kan een helpende hand zeer prettig zijn. Zeker als je nog niet (goed) kunt uitleggen wat er aan de hand is. 
Wanneer je als ouder/verzorger vastloopt of ook een helpende hand kunt gebruiken, staan onze kinderfysiotherapeuten klaar om deze toe te reiken. Samen met u gaan ze dan aan de slag. 

‹ Terug