Reinold Wiedemeijer

Reinold Wiedemeijer

Reinold Wiedemeijer (Velden, 21 oktober 1967) is een Nederlandse voetbalscheidsrechter die in de Eredivisie en de Jupiler League fluit. Wiedemeijer staat op de A-lijst (de hoogste categorie voor scheidsrechters) van de KNVB.

Wat zijn/waren je klachten?
In maart 2015 meldde ik mij met klachten aan mijn achillespees. Ik kon niet meer mijn werkzaamheden als scheidsrechter betaald voetbal uitvoeren.

Waar ken je Hofmans van Benthum van? Hoe ben je hier terecht gekomen?
Ik ken Hofmans van Benthum vanuit het voetbal. Sjors was destijds fysiotherapeut bij RKC Waalwijk. Ik wist dat hij een praktijk had in Cuijk. Ik wilde naar een fysio toe die kennis had met het betaalde voetbal. Sjors bracht bij RKC Waalwijk spelers ook op een snelle manier terug en dat wilde ik ook.

Hoe verliep de intake en de behandelingen?
De intake verliep zoals ik had gehoopt: herkenbaar vanuit de voetballerij, veel kennis en gelukkig ook veel humor. En direct onder het motto van: geen woorden maar daden. Er is geen tijd te verliezen! De behandelingen bestonden eruit om de oorzaak aan te pakken. Ik werd letterlijk weer rechtgezet. Dry needling deed vervolgens zijn werk. Maar bij een achillespees blessure is gebleken dat tijd alle wonden heelt. Na wekenlang van rekoefeningen, oefeningen voor de kuiten en hardlopen op een trampoline, kon ik eindelijk weer een beetje gaan hardlopen. Inmiddels was ik wel 8 maanden verder! De laatste maanden trainde ik samen met Sjors bij JVC Cuijk op het korte werk en voelde ik mij steeds sterker worden.

Het is het nu met je?
Uiteindelijk ben ik nu weer geheel fit en hoop ik mijn rentree in het betaalde voetbal binnenkort te maken, mede met dank aan Sjors en Niels.

‹ Terug