enkelblessure fysio cuijk

enkelblessure

Ondervindt u problemen aan uw enkel dan is Fysio Hofmans van Benthum Cuijk het adres om weer fit te worden. Remko van Lieshout en Sjors Hofmans zijn de specialisten die binnen Fysio Cuijk uw enkelblessure behandelen, zodat u weer veilig en met plezier kunt sporten of werken.

Preventie enkelblessures
Onze fysiotherapeut Remko van Lieshout doet naast zijn werk bij fysio Hofmans van Benthum Cuijk de master fysiotherapiewetenschap aan de Universiteit Utrecht. Hij heeft daarvoor onderzoek gedaan naar het kwetsbare enkelgewricht, met name het detecteren van instabiliteit in de enkel. Hij bekijkt hoe voorkomen kan worden dat er blessures optreden door preventief stabiliteitsoefeningen te doen. Er zijn jaarlijks in Nederland 600.000 mensen die een enkelblessure oplopen en daardoor tijdelijk uit de roulatie zijn. Wacht niet te lang met klachten, en kom bij ons langs voor advies.

Op 4 februari 2014 gaat Remko een presentatie over dit onderwerp geven op het jaarlijkse congres van de American Physical Therapie Association (APTA) in Las Vegas.