28 dagen Gezondheid Challenge 2023

28 dagen Gezondheid Challenge 2023

Vier weken lang ga je de challenge aan om een betere leefstijl te hanteren. Maar je staat er de komende weken niet alleen voor. Ons team van experts gaat je helpen om tijdens de Gezondheid Challenge nog meer stappen te zetten. Zo geven we jou tips om o.a. effectief te bewegen, bewuste eetkeuzes te maken en meer inzicht in je leefstijl en -patronen te krijgen. Door actief aan de slag te gaan met deze tips kan je echt snel resultaat behalen. Je ontvangt van ons per e-mail wekelijks de nieuwsbrief en kunt je inschrijven voor de onderstaande events.

EVENTS:

Inschrijven voor de events kan door je aan te melden via onderstaande links:

Gratis informatieve avond 'De weg naar een gezonde leefstijl'
Wil jij Lekker in je vel zitten en je fit voelen? Het begint bij een gezonde én duurzame levensstijl. Maar wat is dat precies en hoe pak je dit aan? Tijdens deze informatieve avond geven onze sprekers antwoord op deze vragen, tips en adviezen.
- AANMELDING GESLOTEN -
 
Supermarkt Safari
Wil je graag gezonde voeding kopen, maar zie je door de bomen het bos niet meer. Boodschappencoach Anita van de Camp neemt je mee door de supermarkt en laat zien hoe je op een effectieve manier boodschappen kan doen, wat ook aansluit bij een gezonde leefstijl. Daarnaast geeft ze uitleg waar je op moet letten en hoe je een etiket leest.
Kosten: Speciaal voor deelnemers van €15,- nu voor €10,-
- AANMELDING GESLOTEN -
 
Kookworkshop

(Op)nieuw Koken is de gezonde kookcursus waarbij je leert om heerlijke gerechten te bereiden met alledaagse ingrediënten.

De cursus wordt gegeven door de boodschappencoach Anita van de Camp en voedingsdeskundige Ingrid van Eijk – Tieman.
Kosten: Speciaal voor deelenemers van €45,- nu voor €35,-

- AANMELDING GESLOTEN -
 
Wandeling
De dag beginnen met een gezonde wandeling onder begeleiding van onze FitCoach. De wandeling duurt een uur en deelname is gratis.
- AANMELDING GESLOTEN -
 
FysioVit
FysioVit is ons beweegprogramma waar u kunt werken aan het verbeteren van dit cijfer en dus aan uw gezondheid. Kijk op de FysioVit-pagina voor uitgebreide informatie.
KLIK VOOR MEER INFORMATIE

 

‹ Terug