Volwassenen

Gezond blijven willen we allemaal, maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Hofmans van Benthum zet zich al vele jaren in om passende gezondheidszorg te bieden. Of het nu gaat om langdurige fysiotherapeutische behandelingen voor aandoeningen, of kortdurende interventies bij klachten, wij zijn er voor u. 

Met de groeiende focus op gezondheid in onze samenleving, streven volwassenen vaak naar een actieve levensstijl. Ondanks goede bedoelingen kunnen zij echter te maken krijgen met klachten en blessures. In dergelijke situaties bieden onze fysiotherapeuten, diëtisten, leefstijlcoaches en FitCoaches ondersteuning op maat, om u weer op weg te helpen naar een gezond leven.  

1Preventie voor volwassenen

Om uw gezondheid en actieve levensstijl te ondersteunen, hebben we diverse preventieve programma's beschikbaar. Vaak willen mensen wel actiever worden, maar weten ze niet hoe, of worden ze tegengehouden door factoren zoals overgewicht of gezondheidsproblemen.

2Ons aanbod

Bij Hofmans van Benthum bieden we een scala aan preventieve programma's aan, waaronder hardlooptrainingen, diëtetiek, FysioVit, GLI (Gecombineerde Leefstijlinterventie) en leefstijlcoaching.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Omdat vaak de wil er wel is, maar de drempel om toch de afspraak te plannen bij de leefstijlcoach of FitCoach bieden wij vrijblijvende kennismakingsgesprekken aan. Je zit nergens aan vast, maar kunt vooral alle vragen kwijt. 

PS: Wist je dat diëtetiek met 3 uur in een ieders basisverzekering zit?