Pees Revalidatiecentrum

Het Pees Revalidatiecentrum is gespecialiseerd in de behandeling van peesblessures, zoals achillespees-, kniepees-, schouderpees- en tenniselleboogklachten. Ze bieden innovatieve therapieën en revalidatieprogramma's om patiënten te helpen zo spoedig mogelijk van deze hardnekkig klachten af te komen.  

1Wat is het Pees Revalidatiecentrum?

Het Pees Revalidatiecentrum is een uniek concept in regio Land van Cuijk. Hier behandelen gespecialiseerde fysiotherapeuten met de nieuwste technieken en inzichten spier- en peesklachten. Deze klachten komen vaak voor, ook op plekken waar de oorzaak niet gauw gezocht wordt in de spier- of peesproblematiek. Schouderklachten zouden hiervan een voorbeeld kunnen zijn.

2Komt u in aanmerking voor het Pees Revalidatiecentrum?

Wij richten ons op alle spier- en peesklachten. Denk hierbij aan chronische spier- of peesklachten, maar ook spierklachten door sporten. Bijvoorbeeld: spierverrekkingen, spierscheurtjes, hielspoor, achillespeesklachten, kniepeesklachten, schouderklachten, tenniselleboog, golferselleboog, etc.

Door gebruik te maken van innovatieve en effectieve behandeltechnieken zoals echo, EPTE, dry needling en shockwave therapie kunnen wij u verder helpen. Daarnaast hebben wij een grote oefenzaal zodat u optimaal kunt revalideren.

3Peesrevalidatiespecialisten van Hofmans van Benthum

Op locatie Medipoort bevindt zich ons Pees Revalidatiecentrum. Deze locatie is uitgerust met alle innovatieve technieken om peesklachten zo goed mogelijk te behandelen. Daarnaast zijn de meeste gespecialiseerde fysiotherapeuten ook werkzaam op deze locatie.

4Onze specialisten

Er zijn verschillende specialisten bij het Pees Revalidatiecentrum. De specialist kan afhangen van uw klacht of de behandeling. De peesspecialisten zijn:

5Multidisciplinaire samenwerking

Doordat peesklachten vaak hardnekkig en langdurig van aard kunnen zijn, is het soms zaak om een brede blik te houden in het peesrevalidatieproces. Onze fysiotherapeuten werken daarom nauw samen met allerlei disciplines zoals de diëtist, podotherapeut en de ergotherapeut. Het bundelen van kennis en kunde is vaak de oplossing voor een optimaal herstel.

Uniek concept in Land van Cuijk

Het Pees Revalidatiecentrum is een uniek concept in het Land van Cuijk. Fysiotherapeuten gespecialiseerd in peesklachten bundelen de krachten om peesproblemen aan te pakken. Met moderne technieken zoals shockwave, EPTE en vliegwieltraining worden de peesklachten behandeld en gerevalideerd.