Werken bij

Ben jij op zoek naar een uitdagende en inspirerende werkomgeving of stageplek  waar je kunt groeien en je talenten kunt benutten? En wil jij meewerken aan een Vitaal Land van Cuijk? Kom werken bij ons! Bekijk onze openstaande vacatures en stageplekken. Solliciteer nu en help mee werken aan een vitaal Land van Cuijk

Solliciteren of open sollicitatie?

Wil jij solliciteren op een vacature of stageplek? Of je CV achterlaten voor een open sollicitatie? Kijk dan hier voor alle contactgegevens en overige informatie.

Vacature Manueeltherapeut

Wij zoeken een nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een collega manueeltherapeut voor 24 - 38 uur per week.

Kijk in de vacature voor meer informatie over de vacature.

Vacature Geriatriefysiotherapeut

Wij zoeken een nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar een collega geriatriefysiotherapeut voor 24 - 38 uur per week.

Kijk in de vacature voor meer informatie over de vacature.

Stageplek fysiotherapie

Ben jij een ambitieuze student fysiotherapie en op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek waar ook tijd is voor een lolletje en een lach? Dan ben je bij Hofmans van Benthum aan het juiste adres. Wij bieden een stageplek waar je volop de kans krijgt om je theoretische kennis in de praktijk te brengen en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Stageplek FysioVit: Sportkunde | CIOS | Sport & Bewegen

Studeer jij Sportkunde, Sport en Bewegen of aan het CIOS en zoek jij een leuke en leerzame stageplek? Kom dan stagelopen als Fitcoach bij Hofmans van Benthum FysioVit! Samen met fysiotherapeuten diëtisten, leefstijlcoaches en collega fitcoaches werk jij aan de gezondheid van onze cliënten.

Revalideren bij Hofmans van Benthum

Voor een optimaal herstel van je klacht of aandoening heb je deskundige begeleiding nodig tijdens het revalideren. Bij Hofmans van Benthum kun je rekenen op specialistische ondersteuning om zo goed mogelijk te revalideren. Kijk bij revalideren bij ziektebeeld voor meer informatie.