Zorg voor baby's

Bij Hofmans van Benthum staan wij voor alle levensfasen klaar. Het in het kader van Zorg & Preventie staan wij al klaar voor de allerkleinste en allerkwetsbaarste onder ons.
Wij bieden zorg met onze gespecialiseerde kinderfysiotherapeuten aan de pasgeborene. Denk hierbij aan hulp bij voorkeurshouding, maar ook babymassages ter ontspanning. Vaak wordt u verwezen door het consultatiebureau of een (kinder)arts. Maar wij raden u aan om contact op te nemen met ons indien u zelf vraagstukken heeft. Wellicht kunnen onze kinderfysiotherapeuten u adviseren.

1Preventie voor baby's
Ook aan de preventieve kant zetten wij ons in de pasgeborenen. Door een goede voorkeurshouding of het stimuleren van bijvoorbeeld het omrollen in de eerste fase van het leven, wordt er preventief gewerkt aan bijvoorbeeld het voorkomen van een afvlakking van de schedel of wordt er een stimulans gegeven in de motorische ontwikkeling.
2Veel voorkomende indicaties bij baby's
Ook bij de allerkleinste komen veel verschillende klachten en indicaties voor. Om hier meer over te weten te komen verwijzen wij u naar onze kinderfysiotherapie pagina. Hier vindt u alle informatie per leeftijdscategorie. Staat uw klacht of indicatie er niet bij, neem dan contact met onze kinderfysiotherapeuten op voor meer informatie en mogelijkheden.

Aandacht voor alle kinderen; van jong tot 18 jaar!

De kinderfysiotherapeuten van Hofmans van Benthum zijn er voor alle kinderen in alle leeftijdsfasen. Dat wil zeggen voor de pasgeborenen, maar ook voor de peuters, kleuters, tieners en jonge adolescenten