Programma's

Hofmans van Benthum biedt diverse programma’s aan die gericht zijn op het verbeteren van gezondheid, vitaliteit en herstel, maar ook programma's gericht op preventie. Deze programma’s kun je in groepsverband volgen maar ook individueel. Alle programma's worden afgestemd op uw persoonlijke doelen. 

Of je nu meer wil bewegen, hulp nodig hebt bij een gezondere levensstijl of wilt herstellen na ziekte, wij hebben voor elk doel een passend programma. Onze programma’s volg je altijd onder leiding van onze specialisten. Het team van Hofmans van Benthum bestaat uit professionals met hun eigen specialisme. Zo hebben we voor elk programma de juiste specialist in huis en vindt er samenwerking en overleg plaats tussen de verschillende specialismen indien nodig.

Programma's Hofmans van Benthum:

Fysiotherapeutische programma's

Binnen de fysiotherapie kennen wij een aantal programma's bij Hofmans van Benthum die je op weg helpen naar jouw doel binnen de revalidatie of preventie. Denk hierbij aan het valpreventie programma, GLA:D-programma bij knie- en heupartrose, Fit4Surgery voor een operatie, maar ook herstelprogramma's bij COPD of oncologische trajecten. Voor deze programma's is vaak een verwijzing nodig. Kijk bij de betreffende programma's voor de vereisten.

Preventieprogramma's

Om te voorkomen dat je blessures of letsel oploopt, biedt Hofmans van Benthum een aantal programma's aan die een preventieve invalshoek hebben. Denk hierbij aan het Vierdaagse pakket voor wandelaar van de Vierdaagse, BikeVit voor wielrenners en mountainbikers, valpreventie training voor ouderen en hardlooptrainingen voor de beginnende hardloper.  Daarnaast zijn wij actief bij sportclubs in de omgeving met het ClubVit programma waarbij wij inloopspreekuren voor leden en sportspecifieke testen aanbieden.

Het juiste programma voor jou

Weet je niet zeker of het gewenste programma aansluit bij jouw wensen en behoeften? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over en denken met je mee om samen te bepalen welk programma je het beste kunt volgen.