Vacature fysiotherapeut

Zaterdag 12 maart 2022

VACATURE

Word jij onze nieuwe collega?

Functie: Algemeen Fysiotherapeut 
   
Ben jij enthousiast, flexibel en heb je zin om in een leuk en betrokken team te werken? Dan is de kans groot dat jij helemaal op je plek bent als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Hofmans van Benthum. 

Als aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een ambitieuze en professionele collega. De functie die wij aanbieden is voor 24-40 uur. 

Fysiotherapie Hofmans van Benthum is een snelgroeiende en moderne gezondheidspraktijk bestaande uit 18 fysiotherapeuten verdeeld over 3 vestigingen met als specialisaties Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Pees Revalidatie en Handtherapie. Naast deze curatieve tak richten wij ons steeds meer op preventie. Ons doel is een gezond Land van Cuijk. Deze preventieve tak binnen ons centrum is FysioVit Cuijk. Hierin werken Fitcoaches, Leefstijlcoach en Diëtist samen aan de gezondheid van de inwoners van het Land van Cuijk. 

Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg staat bij ons in de praktijk gezelligheid en een open communicatie voorop. Voor ons is het belangrijk dat jij goed binnen ons team past, ondernemend en flexibel inzetbaar bent. Voor de toekomst bieden wij een leerrijke omgeving met mogelijkheden tot specialiseren passend bij jouw ambities. 

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je brief en CV voor vrijdag 25 maart naar niels@hofmansvanbenthum.nl  

Voor eventuele vragen kunt je altijd bellen en vragen naar Niels of Sjors Tel. 0485-751441. www.hofmansvanbenthum.nl