Faciliteiten

Hofmans van Benthum fysiotherapie kent drie locaties.

Op alle locaties wordt u ontvangen in de wachtkamer. Locatie Lavendel heeft ook een receptie waar het secretariaat gevestigd is. Alle locaties zijn voorzien van afgeschermde behandelkamers waardoor u in alle privacy behandeld kunt worden.
Locatie Beugen is gevestigd in MFC 't Kruispunt in Beugen. Daar hebben wij op de begane grond twee behandelkamers met een oefenzaal met trainingsfaciliteiten voor cardio en kracht. 

De locaties Lavendel (zes behandelkamers) en Medipoort (vier behandelkamers) hebben een grote oefenzaal die ruim is uitgerust met fitness- en cardioapparatuur en andere oefenmaterialen om optimaal te kunnen revalideren.  In de oefenzaal van locatie Lavendel vindt ons FysioVit concept plaats. Hierdoor is de oefenzaal uitgerust met e-gymapparaten die onderdeel zijn van FysioVit.

Alle locaties zijn voorzien van toiletten en een mindervalidentoilet. De praktijken hebben voldoende parkeerruimte voor de deur. De locaties in Cuijk liggen vlakbij de belangrijkste uitvalsweg van Cuijk (A73).

Kijk voor een impressie naar bijgevoegde video van onze praktijk. 

‹ Terug