Babymassage

Leren hoe u uw kindje kunt masseren? Een ontspannen moment samen met uw baby? Vanaf heden starten wij met workshops Babymassage! In twee verschillende workshops bieden wij verschillende aspecten van Babymassage aan. U leert zelf hoe u uw baby kunt masseren. De workshop is dus voor beiden! De workshops vinden op afspraak plaats.

Een goede babymassage kan een positief effect hebben op uw baby. Zo worden een goede slaap en een gezonde groei gestimuleerd, heeft uw baby minder darmkrampjes en verbetert het immuunsysteem. En ook bevordert babymassage de hechting tussen ouder en kind.

Workshop 1                      €50,-
Leer in een les van 50 minuten de babymassagetechnieken.

Workshop 2                      €95,-
Leer in twee lessen van 50 minuten de babymassagetechnieken. Tevens is er in deze workshop aandacht voor de motorische ontwikkeling van uw kind.

Wilt u graag samen met een vriend of vriendin de workshop babymassage volgen? Vraag dan naar de mogelijkheden en prijzen.

Doe een workshop cadeau!
Een cadeaubon voor een workshop Babymassage is een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag of Vaderdag of een verjaardag. Daarnaast is zo'n bon ook geschikt als origineel kraamcadeau voor een kersverse moeder in uw omgeving. De cadeaubonnen zijn exclusief te verkrijgen aan de balie op de Lavendel.
 
Geschikt voor alle baby’s tussen 6 weken en 6 maanden

‹ Terug