Hoe kunnen wij je helpen?

Mijn FysioVit
Voorste kruisband revalidatie: “Een lang en zwaar traject dat vaak onderschat wordt door zowel de patiënt als door fysiotherapeuten.”
april 18, 2024
Voorste kruisband revalidatie: “Een lang en zwaar traject dat vaak onderschat wordt door zowel de patiënt als door fysiotherapeuten.”
april 18, 2024

HET VERHAAL VAN · Carla van Bracht-Geurts (58) deelnemer Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI).

Mijn naam is Carla van Bracht-Geurts en ik ben 58 jaar jong! Na 4 voetoperaties was ik stram, stijf, had weinig energie, totaal geen conditie en een weinig positieve blik op het leven.

Toen ik hoorde dat Hofmans van Benthum FysioVit met behulp van E-gymapparatuur aanbood, heb ik me dezelfde dag aangemeld. De persoonlijke begeleiding ten opzichte van andere sportscholen is voor mij de reden geweest hier te gaan sporten. Langzaamaan kwam ik steeds een stapje verder en kon ik ook gebruik gaan maken van andere toestellen, later aangevuld met grondoefeningen op de mat. Ik sport 3x per week en dat bevalt me uitstekend, het is voor mij de perfecte start van de dag. 

Ik kreeg een blessure, overlegde met mijn Fitcoach en ondervond dat de lijntjes kort waren. De volgende dag kon ik al bij de fysiotherapeute terecht! Het fijne van alles onder 1 dak is dat er overleg is tussen fysiotherapie en de Fitcoaches, zo werken we samen aan een goed herstel.

Maak een afspraak voor Fysiotherapie bij Hofmans van Benthum

  Afspraak maken voor gratis
  FysioVit kennismakingsgesprek

   Afspraak maken voor gratis GLI kennismakingsgesprek

    Aanmelden nieuwsbrief 

     Afspraak maken voor BikeVit