BikeVit

Het is bewezen dat een goede fietshouding en fietsafstelling ervoor zorgen dat je blessures voorkomt en pijnvrij kunt fietsen. Om deze redenen hebben Fysiotherapie Hofmans van Benthum en Hans Lemmens Tweewielers de handen ineengeslagen en samen een uniek concept ontwikkeld: BikeVit!  

Met BikeVit ben jij de kopman en krijg je ondersteuning van ons team van experts. De mecaniciens van Hans Lemmens Tweewielers en de sport/manueel fysiotherapeuten van Hofmans van Benthum zorgen er samen voor dat jij dit seizoen 100% onbezorgd en fit op je (nieuwe) racefiets of mountainbike stapt.  

In 2 uur tijd gaan onze experts samen met jou aan de slag, zodat jij zonder pijn en blessures kunt fietsen! 

1Waarom BikeVit?
Een actieve levensstijl zorgt ervoor dat uw conditie verbetert en dat u gemakkelijker beweegt. Bovendien krijgt u controle over uw bloedglucosewaarde tijdens het bewegen. Dat alles zorgt dat uw kwaliteit van leven stijgt.
2Wat houdt BikeVit in?

Een professionele BikeVit duurt ca. 2 uur en u krijgt onder andere:

  • intake gesprek
  • sportmedisch onderzoek
  • dynamische fietspositie meting (bikefitting)
  • lichaamshouding analyse
  • zadel analyse
  • rapport & adviesgesprek
  • afstelling fiets + service
3Onze specialisten

De specialist bij Hofmans van Benthum op het gebied van BikeVit is:

  • Cas Frederix

4Multidisciplinaire samenwerking

BikeVit is een product in samenwerking met Hans Lemmens Tweewielers. Door de expertise van beide in te zetten, kunnen wij u een optimale BikeVit faciliteren.

5Kosten

Ter introductie kan je een professionele BikeVit boeken voor slechts €299 (i.p.v. €349)*

*Let op: tijdelijke actie, beperkt aantal plekken beschikbaar.

Voedingsadvies voor fietsers

Bij Hofmans van Benthum is onze diëtist gespecialiseerd in sportdiëtetiek. Hierdoor kan zij bijdragen aan jouw persoonlijke doelen. Als fietser zit je vaak langdurig op de fiets en is de verbranding hoog. Passende voeding draagt dan bij aan de prestatie, het herstel, maar ook aan jouw totale vitaliteit. 

Sportdiëtetiek zit in de basisverzekering.