FysioVit Groepslessen

Wanneer u een abonnement heeft bij FysioVit, kunt u daarmee zonder extra kosten deelnemen aan diverse groepslessen. Deze staan altijd onder begeleiding van een van onze FitCoaches en worden gehouden in groepen van maximaal acht personen. Zo kunnen wij u begeleiding bieden op maat.

1Wat levert FysioVit Groepslessen op?

Iedere groepsles binnen FysioVit heeft bijhorende beweegdoelen. Sommige lessen voor een specifieke doelgroep. U sport onder begeleiding van een FitCoach, op eigen niveau, samen met andere sporters; een sociale manier om te werken aan uw gezondheid.

2Welke FysioVit Groepslessen zijn er?

Wij bieden verschillende groepslessen aan onder andere:

3Trainen bij Hofmans van Benthum

De groepslessen worden gehouden in de trainingsruimte naast onze beweegstudio waar de E-gym apparatuur staat. Sommige groepslessen kunnen, indien het weer dit toelaat, in de buitenlucht gegeven worden. Materialen (bal, matje, gewichten etc) die gebruikt worden tijdens onze groepslessen, zullen door ons ter beschikking gesteld worden.

4Onze specialisten

De FitCoaches bij Hofmans van Benthum zijn:

  • Anouk Bongers
  • Demi van Gaal
  • Tim Hendriks

Hofmans van Benthum

Wanneer u aan uw beweegdoelen gaat werken kan de diëtist een mooie aanvulling zijn. Wist u dat diëtetiek in de basisverzekering zit?

Bij eventuele pijntjes of blessures kan de FitCoach contact opnemen met een van de fysiotherapeuten om de klacht te bespreken. De lijntjes zijn kort.