FysioVit PersoonlijkVit

Binnen Hofmans van Benthum bieden wij een persoonlijk en op maat gemaakt traject aan, genaamd ‘PersoonlijkVit’! 

FysioVit PersoonlijkVit is een combinatie van personal training, individuele leefstijlcoaching, diëtetiek en fysiotherapie. Samen maken we een persoonlijk plan, op maat gemaakt voor u. Bij het opstellen hiervan kijken we samen welke professionals we in gaan zetten tijdens uw traject. We houden hierbij rekening met uw behoeftes en doelen. Onder begeleiding van onze professionals gaat u daar wekelijks mee aan de slag. Naast het FysioVit PersoonlijkVit programma kunt u gebruik blijven maken van onze faciliteiten binnen FysioVit.  

1Wat levert FysioVit PersoonlijkVit op?

Het FysioVit PersoonlijkVit-traject kunt u afsluiten voor 6 of 12 maanden. Tijdens de door u afgesloten termijn werkt u op wekelijkse basis samen met de door u uitgekozen disciplines (personal training, individuele leefstijlcoaching, diëtetiek en fysiotherapie) aan uw persoonlijke doelstellingen zoals bijvoorbeeld: afvallen, fitter worden, spierkracht opbouwen of een andere doelstelling.

2Trainen bij Hofmans van Benthum

Bij Hofmans van Benthum traint u samen met uw personal trainer in onze trainingsruimte. Naast diverse cardio-apparaten beschikken wij over de meest moderne E-gym krachtapparatuur en beschikken wij over een ruimte om functionele training toe te passen.

3Onze specialisten

De FitCoaches bij Hofmans van Benthum zijn:

  • Anouk Bongers
  • Demi van Gaal
  • Tim Hendriks

4Multidisciplinaire samenwerking

Een multidisciplinaire aanpak is de kracht van FysioVit PersoonlijkVit. Soms is het lastig uw doelen te behalen, doordat deze verband houden met meerdere aspecten zoals: voeding, beweging, lichamelijke klachten, stress etc. De samenwerking zorgt voor een brede aanpak om uw doelen op een duurzame manier te behalen en vast te houden.

5Gratis kennismakingsgesprek

Heeft u interesse in dit multidisciplinaire traject? Dan nodigen wij u uit voor een gratis kennismakingsgesprek, waarin meer uitleg wordt gegeven over de inhoud. Indien u wilt starten, wordt een uitgebreide intake ingepland om samen uw doelen in kaart te brengen en de vorm van het traject (de betreffende disciplines) te bepalen. Zo stellen wij met u uw gepersonaliseerde traject op.

Aanvullende FysioVit Groepslessen

Wilt u graag aan uw persoonlijke beweegdoelen werken, maar bent u meer een groepspersoon. Dan bieden wij ook FysioVit groepslessen. Deze groepslessen worden zonder extra kosten aangeboden als onderdeel van uw FysioVit abonnement.