Sportblessurespreekuur

In het kader van Zorg & Preventie bieden wij het sportblessurespreekuur aan om jouw blessure snel te screenen. Indien je tijdens het weekend geblesseerd bent geraakt, kun je op maandag direct langs te komen voor een screening en diagnose, gevolgd door een passend behandelvoorstel indien nodig. Dit stelt je in staat om snel te weten of je veilig kunt blijven sporten, rust moet nemen, of dat fysiotherapeutische interventie nodig is. 

1Aanmelden Sportblessurespreekuur

Door op maandag vóór 12.00 uur telefonisch contact op te nemen, kun je nog dezelfde avond tussen 17.00 en 19.00 uur terecht op onze locatie Lavendel. Hier zal een ervaren sportfysiotherapeut je ontvangen en zorgvuldig de blessure evalueren. Hierdoor proberen we zo spoedig mogelijk de juiste zorg te leveren, wat essentieel kan zijn voor een snel herstel en het minimaliseren van eventuele verdere complicaties.

2Vergoeding & verwijzing

Voor het inloopspreekuur heeft u geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist. De behandeling valt buiten het basispakket, maar wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering, indien u daarover beschikt. Bij sommige indicaties is er toch een verwijzing nodig van een huisarts of specialist. Uw fysiotherapeut zal dit dan aangeven. Bent u niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan krijgt u een nota per post gestuurd die u zelf moet betalen.

Inloopspreekuur op jouw sportvereniging

ClubVit is ons programma voor sportverenigingen in het Land van Cuijk. Bij ClubVit wordt er een gratis inloopspreekuur gefaciliteerd voor de leden van jouw club. Aanvullend worden er fittesten afgenomen indien gewenst. Kijk hier voor alle deelnemende verenigingen.