Hardloopscholing

De scholing is gericht op de technische kant van het hardlopen. Er wordt aandacht besteed aan uw looptechniek om u efficiënter en soepeler te leren hardlopen. 

Waarom?
We zien veel fanatieke hardlopers, beginners maar ook gevorderden, die met blessures naar ons toekomen. Vaak zijn dit blessures door een verkeerde techniek, verkeerde opbouw van belasting of bijkomende overbelastingklachten. Om de kans op dit soort blessures zo klein mogelijk te maken bieden wij een hardloopscholing aan.

Wat houdt de hardloopscholing in?
U krijgt een intake met videoanalyse van uw hardlooptechniek. Op basis hiervan wordt er gekeken naar de factoren die uw looptechniek kunnen verbeteren. Daarna volgen er 4 (groeps)lessen in een kleine groep met individuele aandacht voor uw looptechniek. De volgende 8 (groeps)lessen vinden plaats in een groep van maximaal 10 deelnemers. De lessen zullen bestaan uit blessurepreventie, training van buik- en rugspieren en aanleren van looptechnieken. De hardloopscholing valt niet onder reguliere fysiotherapie, u krijgt een nota per post gestuurd die u zelf moet betalen.

Wat krijgt u?

  • Een intake met videoanalyse van uw hardlooptechniek;
  • 12 (groeps)lessen;

De lessen zullen bestaan uit: blessurepreventie, training van buik- en rugspieren en looptechnieken.

 

Tijd

 

 

Start

Les 1-4 op donderdagavond, 19.00 – 20.00 uur

Les 5-12 op donderdagavond, 20.30-21.30 uur 

 

Donderdag 17 september 2020

Locatie Lavendel (Lavendel 254)
Kosten
 

Intake 45 minuten € 50,-
12 lessen €99,- inclusief hardloopshirt

Deelnemers max 10 deelnemers
Aanmelden info@hofmansvanbenthum.nl

 

‹ Terug