Inloopspreekuur

Heeft u een klacht en weet u niet zeker of fysiotherapie de oplossing is? Kom dan langs op het inloopspreekuur. Op maandagmiddag op de locatie Beugen en op dinsdagmiddag op de locatie Lavendel van 17.00 uur tot 18.00 uur is er een inloopspreekuur voor alle klachten aan het bewegingsapparaat.  
U kunt zich hier tussen 17.00 en 17.30 uur melden zonder een afspraak te maken. U bent dan voor 18.00 uur aan de beurt. Er wordt dan een screening van uw klachten gedaan waarbij een inschatting gemaakt wordt of fysiotherapie een zinvolle behandeling kan bieden.

Vergoeding & verwijzing
Voor het inloopspreekuur heeft u geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist. De behandeling valt buiten het basispakket, maar wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering, indien u daarover beschikt. Bij sommige indicaties is er toch een verwijzing nodig van een huisarts of specialist. Uw fysiotherapeut zal dit dan aangeven.

Bent u niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan krijgt u een nota per post gestuurd die u zelf moet betalen. De kosten kunt u hier vinden.

De volgende datums is er géén inloopspreekuur:
- Dinsdag 5 december 2023
- Dinsdag 26 december 2023

‹ Terug