Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie?
Fysiotherapie is er voor vrijwel alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dit kan zijn na een operatie, maar de klachten kunnen ook langzaam of acuut ontstaan. Binnen de fysiotherapie zijn er veel verschillende specialisaties zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, handtherapie, kaakfysiotherapie, kinderfysiotherapie en fysiotherapie bij oncologie.

Hofmans van Benthum | FysioCuijk
Om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Hofmans van Benthum veel specialismen in huis. Op onze website staat een uitgebreid overzicht van specialismen en behandelvormen die door Hofmans van Benthum worden aangeboden.

Vergoeding & verwijzing
U kunt zich bij ons altijd zonder verwijzing van een huisarts of specialist zich melden voor een consult. Bij sommige indicaties is er toch een verwijzing nodig van huisarts of specialist. Uw fysiotherapeut zal dit dan aangeven.

Fysiotherapie valt buiten het basispakket, afhankelijk van uw indicatie, maar wordt wel vergoed vanuit uw aanvullende verzekering, indien u daarover beschikt. Bent u niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan krijgt u een nota per post gestuurd die u zelf moet betalen. De kosten kunt u hier vinden.

‹ Terug