Vacature Manueeltherapeut (i.o.)

Donderdag 15 februari 2024

Vacature Manueeltherapeut (i.o)

Ben jij enthousiast, flexibel en heb je zin om in een leuk en betrokken team te werken? Dan is de kans groot dat jij helemaal op je plek bent als manueeltherapeut bij Hofmans van Benthum.

Heb jij passie voor de wervelkolom en het behandelen van mensen met musculoskeletale aandoeningen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Als aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een ambitieuze en professionele collega. De functie die wij aanbieden is voor 24-40 uur per week.

Wie zijn wij?
Hofmans van Benthum is een moderne en dynamische gezondheidspraktijk met veel ruimte voor innovatie en ontwikkeling. We hebben 3 locaties in Cuijk en Beugen. Sinds 2010 helpen we mensen met klachten aan het bewegingsapparaat en met het verbeteren van hun gezondheid. Naast de “klassieke” curatieve fysiotherapeutische zorg ligt de focus steeds meer op het vlak van de preventieve zorg. De belangrijkste pijlers binnen onze praktijk zijn Fysiotherapie | Zorg & Preventie | Vitaliteit & Leefstijl.

Het interessante aan de vacature is dat je werkt in een multidisciplinair team bestaande uit ruim 30 zorgprofessionals. Samen met je collega fysiotherapeuten, leefstijlcoaches, fitcoaches en diëtistes werk je aan de verschillende domeinen van gezondheid. De missie van Hofmans van Benthum is een vitaal Land van Cuijk.

Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg staat bij ons in de praktijk gezelligheid en een open communicatie voorop. Voor ons is het belangrijk dat jij goed binnen ons team past, ondernemend en flexibel bent. Voor de toekomst bieden wij een leerrijke omgeving met mogelijkheden tot verder specialiseren passend bij jouw ambities.

Deze competenties zoeken wij:
- Je bent enthousiast
- Je bent Manueeltherapeut (i.o)
- Je gaat geen uitdaging uit de weg
- Je bent 24-40 uur per week beschikbaar
- Je bent ondernemend
- Je hebt een winnaarsmentaliteit
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Je bent collegiaal, flexibel en een teamplayer

Dit mag je van ons verwachten:
- Een superleuk team om in te werken
- Een luxe en sfeervolle werkplek in een prachtige waterrijke wijk in Cuijk
- Ruimte voor ontwikkeling en opleiding
- Een marktconform salaris met uitzicht op een leuke bonus

Ga jij bijdragen aan het succes van Hofmans van Benthum op het gebied van een Vitaal Land van Cuijk?

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór vrijdag 23 februari 2024 naar info@hofmansvanbenthum.nl t.a.v. Niels van Benthum. Voor vragen over deze vacature kun je je richten tot Niels van Benthum op info@hofmansvanbenthum.nl of 0485-751441.