Arno Janssen

Arno Janssen

Arno Janssen (63 jaar)

Beroepsmatig ben ik werkzaam in het onderwijs als trainer/docent en geef ik de leiding aan enkele Onderwijsteams.

Wat zijn/waren je klachten?
In de afgelopen drie jaar heb ik een nieuwe heupprothese gekregen en ben ik een keer geopereerd aan beide knieën. De leeftijd brengt verrassend genoeg steeds nieuwe fysieke veranderingen en doet een appél aan je flexibiliteit om daar mee om te gaan.

Waar ken je Hofmans van Benthum van? Hoe ben je hier terecht gekomen?
Door positieve reacties van personen uit mijn directe omgeving ben ik bij Hofmans van Benthum terechtgekomenMijn 1e revalidatie was na een heupoperatie bij ViaSana in Mill. Na de operatie ben ik direct begonnen met fysiotherapie, eerst aan huis om vervolgens na enkele weken op de krukken naar de praktijk te gaan, onder leiding van Sjors Hofmans die mij begeleide bij het revalidatieprogramma.

Gelukkig kan ik mezelf prijzen dat mijn bedje in Nederland heeft gestaan want als ik 5.000 km zuidelijker was geboren had ik niet de mogelijkheden gehad om in zo’n korte tijd weer te herstellen en mijn werkzaamheden weer op te pakken.

Hoe verliep de intake en de behandelingen?
Een compliment waardig is het aanbod en de klantvriendelijkheid waardoor ik in staat ben na mijn werk en in het weekend fysio te ondergaan.

Ik heb me bij alle behandelingen op mijn gemak gevoeld en ook wanneer de fysiotherapeuten op de rem gingen staan als ik weer eens teveel wilde. Er is voldoende ruimte voor vragen en gesprekken niet alleen aangaande de blessure.

Bij Hofmans van Benthum word ik nog steeds verrast door aangeboden faciliteiten en de professionele begeleiding. Je krijgt goede adviezen, maar uiteindelijk zul je zelf hard moeten werken om tot een goed herstel te komen. Samenvattend ben ik zeer tevreden over de werkwijze en het behandelplan, dat indien nodig in overleg wordt bijgesteld.

Het is het nu met je?
Op dit moment ben ik nog niet op mijn gewenste niveau maar met de begeleiding van de fysiotherapie hoop ik begin 2015 mijn zo gewenste actieve leven weer geheel op te kunnen pakken.

Ik spreek mijn dank uit en wens iedereen succes om de organisatie zo klantvriendelijk te houden.

‹ Terug